Úvod » 2015-2016 » B

EVA B - Gullivers C ?:?

publikováno 04.03.2016

Chcete být pinecářem?

Dobrý den, vítám Vás u pětisetdevadesátitisícíhočtyřistašedesátéhoosmého dílu soutěže "Chcete být pinecářem?".

A jdeme rovnou na první otázku. Pane Bronislave! V jakém složení nastoupil soupeř?
Nene, to je zcela špatně. Jejich jednička Pavka za ně již nehraje a Peťa Brožek byl jen v roli přihlížejícího kapitána.
Gullivers nastoupili ve složení: Ziolkowski, Mitter a Wos.

S další otázkou se obrátím na pana Radima. Podařila se Jirkovi odveta souboje s Mitterem, hráčem se sendvičem na BH, kdy posledně ztratil nadějné vedení 2:0?
Ano, správně! Nepodařila. Vzal mu jen první set, ale pak se soupeř více soustředil a Jiřík již na něj žádnou účinnou zbraň nenašel a zcela vyhořel na BHem hraných míčích.

Třetí otázka směřuje na našeho soutěžícího z exotického Slovenska. Pane Mariáne, v posledním měření sil Tomáš zůstal bez bodového zisku. Jak dopadl tentokrát?
Ale Vy malověrný! Kdepak! Odveta utkání s Radkem Wosem, kdy posledně prohrál 0:3 se povedla na jedničku a Tomáš tentokrát Radka sfoukl poměrně hladce 3:0. Radek tentokrát neměl svůj den a i přes pestřejší hru, než posledně dělal víc chyb a prohrál všechny tři své zápasy. Jeho podání již nebylo tak účinné jako minule.

Na pana Josefa směřuje naše poslední otázka. Jak dopadla čtyřhra, která se hrála ve složení Andrýsek/Vedra a Ziolkowski/Mitter?
Tak to byla sice vyčerpávající nicméně zcela nesprávná odpověď. Po dlouhém a napínavém prvním setu prohráli domácí hráči hladce i set druhý. Pak s trochou štěstí vyhráli třetí set 13:11 a zcela excelovali v uvolněném čtvrtém setu 11:1. Pátý rozhodující set už byl opět soustředěnější a domácí borci ho získali pro sebe. Takže pěkný obrat a cenné vítězství pro domácí.

Vzhledem k soutěžnímu skóre je o vítězi dnešního dílu "Chcete být pinecářem?" rozhodnuto již po prvním kole a není třeba dalších otázek. Vítězem se tedy stává pan Radim a pro dnešek JE PINECÁŘEM! Potlesk prosím.
Jinak, aby mu forma vydržela, chce to trošku přidat na pozápasových poradách.

Nyní ještě soutěžní otázka pro diváky. Jak tedy dopadlo utkání celkově?
Výsledek se dozvíte jako vždy na našem webu www.chcetebytpinecarem.cz

Mějte se fajn, pinecu zdar a nashledanou příště!

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil milan.andrysek | 09.03.2016 11:17
Naprosto. Zajisté převyšuje očekávané a požadované minimum.
Osobní profil dyzny | 07.03.2016 12:25
Výherci gratuluji a jen škoda, že jsme se s panem Kudlou neprobojovali do finále, na většinu otázek, jsem znal odpověď Ale tak už to u těchto napínavých soutěží bývá a nelze plakat nad rozlitým mlékem. Jinak špíly co jsme viděli, byly na velmi dobré úrovni, gratulace. P.S. Otázka na pana Milana: je tento komentář v pořádku?
Osobní profil milan.andrysek | 07.03.2016 8:40
Možná jo, ale konkrétně tento článek je Jiříkovo dílo. Dlužno dodat, že zdařilé.
Nicméně i já mám v plánu hned následující článek pojmout trochu nestandardně. Stojí to ale na předpokladu, že s Jundrovem B vyhrajeme - ideálně ne úplně jednoznačně
Osobní profil pietro | 06.03.2016 18:34
Milane, ty ses minul povoláním, měls být spisovatel
Osobní profil jirivedra | 04.03.2016 22:23
Není nad teplou lidskou žgrindu ...
Osobní profil Kaňa | 04.03.2016 22:09
Kdybych těm lemrám neřekl, že maj zakázaný škopek když prohrají, tak by v té čtyřhře rupli.. Jsem motivátor....
Osobní profil bidi | 04.03.2016 22:03
Pekne utkani aj ta soutez. Jen tak dale...
Osobní profil cubak | 04.03.2016 19:36
Pane komentatore, pjekne jste to napsal, som sa pri tom pobavil :D

Maros z exotickeho Slovenska
Osobní profil milan.andrysek | 04.03.2016 12:22
Na úvod svého příspěvku musím předeslat, že jsem si ani neuvědomil resp. úplně jsem zapomněl, že jsem Jiříkovi dal zápis s pověřením napsat článek. Z toho plyne jasný závěr, že tisková konference byla co do mého přičinění vydařená .
No celkový výsledek je určitě přijatelný. Od Radka Wose jsme čekali určitě větší odpor. Kdyby mi vzhledem k jeho bilanci 12:24 někdo před utkáním řekl, že ho všichni dáme 3:0, tak bych mu teda moc nevěřil. U Lukáše Ziolkowského se už podle očekávání projevily dlouhé hodiny dřiny za stolem. Již nás výkonnostně předehnal a nevypadá, že se to ještě někdy otočí. Michal Mitter nás dostal se svým sendvičem. Prostě vůbec nevíme, jak to brát. Tentokrát jsme dopadli všichni téměř na vlas stejně. Speciální gratulace Tomášovi k jeho teprve první výhře v novém roce - snad to konečně prolomil a začne se mu dařit i výsledkově.
Osobní profil jirivedra | 04.03.2016 12:21
A celkem pěkně jsem si včera zahrál. A řek bych, že i celkem solidně. Nepostihl mě tentokrát až tak krutý výpadek, jak bylo do teď mnohdy obvyklé. I když podle výsledku to tak možná nevypadá, tka jsme hráli asi všichni celkem solidně. Škoda, že zrovna proti tak silnému soupeři.

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery