Úvod » Turnaje

Vánoční turnaj ve stolním tenise 2015

publikováno 30.12.2015 (aktualizováno 23.12.2018)

Vánoční turnaj ve stolním tenise v Bohunicích 2015 - výsledky.

Letos, stejně jako už po dvě léta, jsem se zúčastnil vánočního turnaje v pinecu v Bohunicích. Je dobře obsazen, jsou tam hráči z Brestu, městkého přeboru i kraje. Z kraje tam byli minimálně Jan Svoboda a Mišejka Luboš ( Rebešovice A,  http://pinec-rebesovice.webnode.cz/a/), a byla radost se na jejich souboj dívat. Ze známých tam byl jen Dan Ch.

Moje základní skupina: vylosoval jsem si celkem hratelnou, kromě J. Skurky, který hraje Brest 2 ligu za Bohunice A.

1) J.Chlup - vcelku pohoda, starší borec co hraje 7 ligu Brestu za Mikyn team B. Nebylo co řešit, výhra 3:0

2) Křivánková Dana - podcenil jsem ji a tak jsem prohrál 0:3. Byl jsem pomalý a jí se dařilo vracet mi všechny míčky (většinou na druhou stranu stolu). Měl jsem zvolit jinou strategii a ne se vyházet. Pak jsem zjistil že hraje městský přebor, stejnou soutěž jako Dan a Švarcik - městskou soutěž IV. třídy. Asi tak :)

3) J. Skurka - tak tady nebylo co řešit, ale pár míčů jsem dal. Prohra 0:3

Skončil jsem tedy třetí a šel do spodního pavouka.

Pavouk:

4) Straková - zase prohra 0:3, nešly mi koncovky a vůbec jsem byl zase pomalý a nemyslelo mi to. Jí šlo všechno a často mi to zabíjela křižným BH. Když jsem viděl, jak si s ní Roman Stříteský lehce pohrával, tak jsem musel být mimo. Ale asi to byla strategická prohra, protože by další zápas byl právě s Romanem. Pak jsem se podíval na pavouka a asi hrála opravdu slusně, když po Romanovi už neprohrála a porazila třeba i Musila J.

5) Babjaková - konečně výhra, trápila se a mi stačilo udržet míček na stole + sem tam nějaký útok. Výhra 3:0

6) Kročil F. - starý známý z Brestu, hraje stejnou ligu za Bohunice C. Byl to můj asi nejlepší špíl, soustředěný a útočný. Hladká výhra 3:0, oplatil jsem mu podzimní prohru z Brestu

7) Novoměstský - borec s anťákem. Minule jsem mu dal alespoň dva sety, teď se mi nedařilo. Začátky jsem měl skvělé, většinou jsem vyhrával 5:1,6:2 apod., ale pak to dotáhl a na jeho útočnější styl jsem nenašel zbraň a odvahu více útočit. Prohra 0:3

8) Vlasák - zase borec ze sedmičky Brestu z Mikyn team B - tady nebylo už vůbec co řešit, borec uměl jen jednoduchý BH blok a když bylo nalito, BH to zasmečoval. Výhra 3:0

Celkově jsem tedy měl, stejně jako loni, 4 výhry a 4 prohry. Oproti loňsku jsem si polepšil o 2 místa, celkové 23. místo z 32.

 

Tady jsou výsledky z doby co jsem už musel odejít (po páté), snad seženu i konečné (slíbil vyfotit Dan)

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil socora | 04.01.2016 16:12
Dana Straková vzdycky hrála jenom Brest - Mixi,ale letos kyvla na nabídku hrát u nich doma okresní soutěž.Přes léto trénovala a trochu šla nahoru.
Osobní profil milan.andrysek | 30.12.2015 21:56
Nj Krakovský..... Ten je na něco takového zvyklý. Svou výkonností patří tak přinejlepším do šestky a už několik posledních sezon hraje vyšší soutěže.
Osobní profil radim | 30.12.2015 21:18
Fakt to tak vyšlo Ani jsem nemohl moc pospíchat, protože jsi stejně musel čekat na soupeře z druhých špílů. Rád hraju na tom turnaji, protože to má atmosféru a opravdu si dobře zahraješ. Je fakt že v tom vyšším pavouku bych si moc nezahrál. Krakovský si vytáhl lehkou skupinu, postoupil nahoru a pak už jen prohrával.
Osobní profil milan.andrysek | 30.12.2015 16:33
Ráďo, tys spěchal domů, co? Nevím, jak si mám jinak vysvětlit, žes hrál všech 8 zápasů na 3 sety
Jinak pozoruhodný turnaj s "neotřelou" účastí a zajímavým herním systémem. Pravdou je, že výkonnostní rozptyl byl poměrně velký. Řekl bych, že pro Radima je spíš dobře, že ze skupiny "postoupil" do té horší poloviny. Sice tak přišel o lichotivější konečné umístění, ale na druhou stranu se obávám, že "nahoře" by dostal docela cerez.
Škoda, že jsem nemohl (byl jsem v práci a pořád ještě nemám paty na 100 %). Snad příští rok

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 234 567
89 10 11121314
151617 18 192021
22232425 262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz