Úvod » 2015-2016 » C

Eva "C" - STB 3:7

publikováno 17.12.2015

Dělali jsme si naděje, že ukopeme alospoň plichtu, ale bohužel byli lepší.

Já jsem začal s Holubkem, kterého jsem do včerejška vždycky porazil. Teď jsem se chytl až za stavu 2:0 a udolal ho na 2:1. Pak mu Barvínek poradil ať vůbec neútočí a stále čopuje, což byla moje smrt a sežral jsem mu to i s navijákem.

Dyzny s Orlem nebodoval, ale podle svých slov si s ním dobře zahrál. Já i Petr jsme Orlovi dali set, ale spíš to bylo tak, že prostě nehrál jeden set naplno. Já jsem Orlovi opět nevzal několik podání což bylo zbytečné.

Petr s Hlouškem neměl větší problémy a já jsem si s ním taky celkem poradil. Téměř nečopoval a vracel vysoké míčky, ze kterých se dalo útočit. Toho nevyužil Dyzny, který neútočil i z nahraných míčků a omezil se na obranu.

Barvínek měl prý zraněnou ruku, a proto si vybral Petra na jednu hru. Co jsem viděl tak Petr na útočil skoro ze všeho a Barvínek neměl nejmenší šanci.

Do 4hry už jsme šli za rozhodnutého stavu a díky tomu jsme dost riskovali, což se nám vymstilo.

Když do příště potrénuju čopy na Holubka a Dyzny dá Hlouška máme remízu v kapse. Uvidíme :o)

 

Zápis

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil milan.andrysek | 18.12.2015 11:50
Říct o Petrovi, že si drží na vysoký standard na sedmou ligu, je hodnocení hodně při zemi. Jeho špíl s Markem Orlem byl souboj hráčů, kteří patří do šestky.
Každopádně nevím, jak na tom byl Peťa Barvínek s tou rukou, ale je zjevné, že jak Hloušek tak hlavně Holubko se opoti dobám, kdy jsme proti nim hráli my, dost posunuli.
Osobní profil jirivedra | 17.12.2015 12:58
Škoda, cestička k úspěchu tam stále je, ale jinak je to samozřejmě kvalitní a zkušený tým s kterým se asi potkáme příští rok v šestce.
Jinak jsem jako přišedší divák shlédl dva špíly a po očku sledoval i vedlejší stůl:
- Petr si drží svůj na sedmou ligu vysoký standart a potvrzuje pozici jedničky
- u Pepy jsem viděl kus špílu s Hlouškem a Orlem - hrál dobře, chodily vypalovačky z backhandu, zlepšené podání,...
- Dyzny dle svých slov hrál do mého příchodu moc dobře a hbitě se hýbal ;-) ... asi je to pravda, protože mu díky tomu vypětí na poslední špíl s Hlouškem nezbyly mentální ani fyzické síly a působil poněku mátožně

Čtyřhru jsem neviděl bo jsme už s Dyznym seděli u piva probírali potíže celého světa. Když se pak přidal Petr, rozjela se i hlubokomyslná teologická rozprava, která skončila v jednu u Králíka.

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery