Úvod » 2015-2016 » B

Virtual Dream s.r.o. - EVA B 7:3

publikováno 06.11.2015

Po delší době jsme odehráli špíl na Šámalce. V porovnání s Hraváčem to znamenalo mnohem klidnější |-) prostředí , nižší teplotu než je na Václavské (#), (dle mého subjektivního pocitu) pomalejší (sn) stoly a více stornovaných míčků díky "návštěvě" (so) z vedlejšího stolu :-s.
Vzhledem k různých příchodům (O) se v úvodních zápasech nacházeli jednotliví účastnící v různém stavu rozpinkanosti . Konkrétně - naši soupeři až až :-D, já dostatečném 8-|, Jirka spíše menším (ale stačilo mu to) :-) a Tomáš téměř nulovém :-o.
Bylo předem jasné, že cesta k případnému úspěchu vede přes naše nezaváhání proti jejich trojce Milanu Blaškovičovi (1961, loni 14:45 v 7. lize, letos 2:7) a za předpokladu urvání nějaké výhry s Jarou Mikulicou (1974, loni 52:8 v 7. lize, letos 7:2) případně ve 4hře. Úspěch s Jirkou Dobrovolným (*) (ročník 1965, loni 55:5 v 7. lize, letos 9:0) se moc očekávat nedal.
Bohužel optimističtější scénář se nekonal. Už v úvodu měl Jiřina nemalé problémy :-@ s Blaškovičem. Chlapík měl na jedné straně normální soft a na druhém nově "položenou" trávu (ip)(F)(ip), na kterou si zatím ještě moc nezvykl. Pohříchu však to, co naše jednička přece jen zažehnala, už přišlo proti Tomášovi. Tom se snažil hrál svoji na pohled hezkou útočnou(li), ale chybami (pi)doslova protkanou hru, což proti jeho soupeři pochopitelně nefungovalo (N). Chce to holt zjistit (I), s čím to vlastně jeho soupeř hraje a tomu se přizpůsobit . Naopak mně tento hráč problém nedělal - důsledně jsem rozlišoval hru do softu a do trávy (on totiž raketu občas otáčel (yn)) a byť jsem měl možná trochu usnadněnou roli jeho možnými problémy s tlakem +o(, s přehledem jsem svoji povinnost splnil.

S Dobrovolným jsme podle očekávání nezabodovali, byť s diametrálně rozdílným skóre. Já jsem od sebe nic moc neočekával a dal jsem si ho jako takové rozcvičení na úvod. Bohužel zacvičil on se mnou ({)(}) a to velmi krutě - doslova si na mě smlsnul (pl). Ne, že bych to odfláknul, ale fakt jsem nevěděl, co s ním - hrál téměř dokonale . Tomáš se s ním držel celkem důstojně a Jirka ho svojí odvážnou hrou dokonce docela potrápil s donutil k pátému setu.

Zápasy s Mikulicou de facto rozhodly o naší prohře. Nerozehraný Tom pro něj nebyl větší problém. Mně zase chybělo více odvahy a větší schopnost brát jeho motaný (~) servis do bekhendu. Pokud došlo na předlouhé pinkačky, bod si většinou připsal Jarek.Ten snad nikdy nezapomněl si po vyhraném míčku následně zařval <:o), pochválit (L) se nebo aspoň nějak zagestikulovat (h5).  Naopak negativní emoce dokázal narozdíl ode mě v sobě nechat neodkryty (ico-zip). Výhru nad silně motivovaným Mikulicou nevydoloval ani Jiřina, který v duchu svých tradic toho dne hrál (a v tomto případě prohrál :-() v pěti setech.

Ve 4 hře jsem "využil" faktu, že mám v auto (au) v servisu a přicestoval jsem MHD (ap) k příležitosti ochutnat tamního kozla(B). Aspoň si Tomáš zvedl výhrou a velmi dobrým výkonem sebevědomí. Škoda, že tak trochu s křížkem (ico-reader) po funuse.

Zápis

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil cubak | 07.11.2015 15:34
Skoda tych prehier v piatok sete, mabuduce to musi vyjst

PS: co inak podlaha na samalke este stale je to tam jedno velke klzisko?
Osobní profil milan.andrysek | 06.11.2015 14:23
Je pravda, že Tom nastoupil v sezoně už je 3 deblech se 3 různými spoluhráči a byly z toho 3 výhry. Na druhou stranu to bylo vše za již rozhodnutého stavu. Uvidíme, možná ho zkusíme poslat v budoucnu do hry i za stavu 5:4 či 4:5
Osobní profil milan.andrysek | 06.11.2015 14:08
Ano, želvička bohužel tak trochu charakterizovala občasný Jirkův (ne)pohyb u stolu. S tímto mívám prolémy i třeba já. Přitom si nemyslím, že bysme byli tak staří a pohybu neschopní. Je to spíš jakási podvědomá lennost včas se k úderu postavit. Člověk si říká - dyť to zahraju i z toho místa, kdy stojím. Nojo, na stůl to třeba doletí, ale je to často jen odevzdaný nebo nalitý míček. Přitom pokud si udělám třeba jen drobný úkrok, tak je kvalita úderu úplně jinde
Osobní profil jirivedra | 06.11.2015 14:04
Ještě dodám, že ve čtyřhře to Tomovi dost šlo. Myslím, že se nám zrodil deblový specialista.
Osobní profil bidi | 06.11.2015 13:23
Toz prohranych petisetaku je vzdycky skoda. Tom by uz mel taky zapracovat na nejakych bodech (palku uz ma zabehnutou)... A pekne smajliky El capitano!
Osobní profil jirivedra | 06.11.2015 13:15
Mimochodem, Milane ... asi celkem hokna nacpat do textu tolik smajliku, co? Jinak jsi u mě mohl použít ještě želvičku ...
Osobní profil jirivedra | 06.11.2015 13:12
Jako zahrál jsem si dobře a taky dostatečně. Mých 19 setů vypadá oproti Milanovým 9 jako bych odehrál dva špíly.
Nicméně velká škoda. Dva prohraný pětiseťáky - moc nechybělo a mohla být třeba remíza. Bohužel. V obou jsem na jeden set nějak vypadl z role a nějak zapomněl hrát. S Dobrovolným ten poslední a s Mikulicou třetí.
Ale i přes nemálo chyb(nějak poslední dobou hrozně kazím) citím vzrůstající formu.

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery