Úvod » 2015-2016 » B

EVA B - Orel Královo pole C 5:5

publikováno 23.10.2015

Priamy prenos

"Dobrý deň vážení priatelia celosvetovo najobľúbenejšieho športu.
Od mikrofónu sa vám hlási Laco Rozkoš a v rámci ďalšieho vysielania relácie Krása ľudského tela vám do vašich prijímačov budem v nasledujúcich minútach naživo reportovať, priamo odtiaľ z Hravého baru, priebeh z dúfajme napínavého a snáď aj divácky atraktívneho zápasu tímov EVA B a Orla Kráľova polia C.
Hoci je vonku pochmúrne a hmla je taká, že aj vtáky chodia pešo, tu v herni je vykúrené na príjemných 23° Celsiovy škály.

Poďme si predstaviť súpisky oboch tímov tak, ako dnes nastúpi: Za Evu ako jednička nastúpi náhradník - aj to nám niečo nahovára - Petr Kudlička, objav tohtoročnej sezóny. Ako dvojka skúsený a máličko sivý Jurko Vedra a ako trojka sám El Capitan Milan Andrýsek, ktorý dnes bude svojho súpera miasť svojimi trenírkami oblečenými naruby.
Súper štartuje v tejto zostave: snaiper Tonda Loučka, ctihodný pán kapitán Jaroslav Sáček a nežnejšie pohlavie a nielen pohlavie bude zastupovať Marta Ilievová.

Ale zbytočné reči stranou a poďme k zápasom, prvé dvojice práve začínajú.
Tákže k prvému stolíku nám ... " ....ííííí íííí ííííí ...

OSPRAVEDLŇTE VÝPADOK SIGNÁLU. PROBLÉM NIE JE NA VAŠOM PRIJÍMAČI!

"... no a tak nám neostáva nič iné, než konštatovať, že EVA B aj napriek sľubnému začiatku záver zápasu úplne nezvládla, hoci aj cez to si zo stretnutia odnáša cenou remízu. Podrobné výsledky jednotlivých zápasov otlačíme ako vždy v ďalšom vydaní nášho pravidelného športového magazínu o stolnom tenise Naliať a zabiť.
Dopočutia."

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil cubak | 25.10.2015 14:30
@Jirka: slovenčina ti celkom ide, to máš pochvalu, až na tie zle vyskloňované "23° Celsiovy škály", správne to je "23° Celziovej škály"

@All: škoda len tej remízy, tam to chcelo ešte niekde ten bod ukradnúť súperovi
Osobní profil bidi | 23.10.2015 14:45
Kurna skoda remizy - s takovymto kometatorem jste meli na vyhru. Nedasa nic robit, na buduce uvidime...
Osobní profil milan.andrysek | 23.10.2015 12:32
Byl to litý boj. Po prvních 4 zápasech by vzhledem k losu tipoval 3:1 pro nás jen dost velký optimista a byla tu reálná šance i na výhru. Poprvé v životě jsem dal Martu a stejně tak to bylo s u Jirky proti Loučkovi. U mě to bylo psycho - ve čtvrtém jsem měl 2 mečboly, ale na první jsem dostal prase a nakonec jsme museli do pátého.
Lehké to nebylo ani se Sáčkem. Už minule v KrPoli v deblu ukázal, že ho neradno ani podvědomě podceňovat. No a hlavně proti mně byl blízko úspěchu - musel jsem se vyhrabat ze stavu 2:2 a 2:6.
Ve 4-hře jsme měli nevýhodu v nezvyku proti pravákovi a levačce. Nicméně i tak jsme ji zahráli pod své možnosti. Ze začátku to nešlo hlavně Jirkovi a když se konečně do toho jakštakš dostal, tak jsem to začal kazit já.
Ze zápasů ostatních jsem vzhledem ke svému intenzivnímu vytížení viděl jsen útržky.
Osobní profil jirivedra | 23.10.2015 12:09
PS: doufám, že mě Marián nezlynčuje za prznění jeho rodného jakyka.

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery