Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » 2015-2016 » A

Komin C - Eva A 6:4

publikováno 16.10.2015

Zdravím všetkých nedočkavých hundrošov... Prinášam Vám môj pohľad na tohto týždňový zápas.

Ako to už býva zvykom, ja som na zápas v rámci rozcvičky dorazil na velocipéde, tesne po Broňovi s Radimom, ktorí šli po svojej dvoj-stopej osi.

Komín má herňu v bývalom kine na svrateckej aj s luxusným vykurovaním, takže sme nemrzli a šli sa rovno rozpinkať. Po rozcvičke si hneď prvý zápas vzal Blažek do parády Broňu. Kedže súbežne s Broňom som nastúpil na vedlajší stôl ja, videl som iba útržky, ale musiím vám povedať, že to bol podobný súper ako Prokeš. Blažkove podania boli točené tak, že ani srnka netušila čo do toho dal, kedže si ich schovával rukov. Takže to bol rýchly proces s vedením Komínu 1:0. Ja som si s mladým Klusákom, ktorý do všetkého trieskal a na nič si nepočkal vyhral z odretými ušami 3:0 ale to len z dôvodu jeho zbrklosti, inak to mohol byť vyrovnanejší zápas. Takže sa doťahujeme na 1:1.

Tretí v poradí prichádzal na sénu veterán Dorušek, ktorého Radim zdolal vo veľmi pekných výmenách až v piatokm sete. Dorušek všetko čopoval a keď mu to Radim občas vrátil vačším oblúkom, okamžite útočil. Kráasna práca, sme vo vedení 2:1. Ďalej Broňu čaká mladý Klusák, čo som si celú dobu myslel že ho Broňa porazí, ale žial tento zápas bol pre nás akýsi zakliaty. Vačšina Broňových útokov končila za stolom, a ako na potvoru z opačnej strany Klusákove útoky končili v premenené body. Aj prasiat tam popadalo celkom dosť, žial Broňa o fúz prehral. Zrovnané na 2:2. S Rovnakým scenárom Blažek zopakoval világoš aj s Radimom. Darmo je minimálne o ligu lepší. Komín sa dostáva do vedenia 3:2.

Ja som si so starým pánkom Doruškom poradil celkom jednoducho 3:0, sekal som muto za sieťku, a keď mi to nadhodil tak som mu to zasmečoval. Zase zrovnané. Radim sa počas hry s Klusákom kochal, a tak ho prevalcoval, škoda tu sme mohli získať ďalší cenný bod. :S Takže zase tečieme 3:4

Veľmi pekný bol aj zápas Broni s Dobruškom, kde sa naťahovali o každý bod v dlhých výmenách, ale zase žial Broňa ťahal za kratší koniec a podľahol. V kľúčových momentoch pokazil jednu-dve lopty a to rozhodlo o prehre v 5 setoch. Celkové skóre už je 5:3.

Posledného si vzal na paškál Blažek mňa. Radim sa ma síce sjnažil pred zápasom namotivovať, že pokial vyhrám čaká ma tekutá odmena vo flaši, ale ani to mi žiaľ nepomohlo a dostal som világoš 0:3. Škoda tých jeho blbých podaní, z ktorých som mu vždy tak polku pokazil, keďže som nevedel čo tam dáva za falše, mohlo to byť trošku zaujímavejšie.
Komín už má výhru v kapse. 6:3 na zápasy

Na 4hru som bol vyradený z nominačného procesu, kedže Broňa a Radim ešte tento rok nesklamali a nechceli si kaziť štatistiky prehrou, tak som neprotestoval. 4hra im išla priam ukážkovo, ale mám taký pocit, že Blažkovi to už bolo šumák a skúšal si na nich nejaké pokusné ťahy z popod stola, ktoré mu vo vačšine prípadov končili za stolom v oute. Takže sme to skorigovali na 4:6 a šli sme smutní domov.

Nabudúce máme reálnu šancu ich poraziť u nás doma, čo dúfam že sa aj podarí.

Tu je zápis a tu blazekVsRadim alebo jaVsDorusek1 alebo jaVsDorusek2

Maroš

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil bidi | 19.10.2015 10:25
Strasne me mrzi, ze jsem nevyhral s tim mladym Klusakem. A s tim Doruskem jsem to taky mel vyhrat, jen tam stal a nehybal se...
Osobní profil radim | 17.10.2015 1:28
Bohužel to bylo nad naše síly. Nejlíp se mi hrálo s Blažkem, některé výměny byly hezké, má opravdu styl že si s míčkem hraje a když je potřeba dokáže vytáhnout pěkný topspin, skoro odkudkoliv. Ale moc pěkný zápas. S Doruškem to byl první zápas a ten je většinou na nervy. Nebyl těžký, jen si to sám nekazit. Ale naštěstí jsem konec zvládl. Co mě mrzí nejvíc je prohra s mladým Klusákem. Nemohl jsem se dostat do zápasu a všechno mi smečoval. Příště na tom zamakám Maroš pěkně dal dva body. Broňu jsem skoro neviděl, ale škoda aspoň toho Doruška.
Osobní profil milan.andrysek | 16.10.2015 22:40
Nojo, ten Blažek vás fakt vyučil. Škoda, že Broňa neměl svůj den a aspoň jednoho nešmikl.
Jinak s článkem to sice trvalo dlouho, ale aspoň nebyl odfláknutý. Navíc nápad dát ty zápisy někam mimo EVA stránky a jen na něj odkazovat je celkem inspirující. Zvláště když už máme skoro vyčerpanou 100 MB kvótu
Osobní profil jirivedra | 16.10.2015 18:50
No skoda ... zas tak mnoho nechybelo. Odveta doma je vase - budou vytoceni z rachotu v Hravaci

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 234 567
89 10 11121314
151617 18 192021
22232425 262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery