Úvod » 2014-2015 » B

EVA B - ABB Bosonohy D 2:8

publikováno 03.10.2014

Očekávaná prohra proti nečekané sestavě

Tým ambiciózní kapitánky Terky Konečné nikdy nepatřil zrovna mezi ty, kde bysme měli nějaká velká očekávali. Vždycky to bývalo tak, že každý vyhraný jednotlivý špíl se považoval za úspěch.

Do Hravého se jich z Bosonoh přihnalo velké hejno hráčů, fanoušků a všelijakých přicmrndávačů, že byl docela problém se zorientovat v tom, kdo že to vlastně proti nám nastoupí. Když jsem chtěl vyplnit rozpis utkání, byl jsem odkázán na skupinku tří pro mě neznámých mladíků, ať se prý domluvím s nima. :-o  Až posléze jsem v jednom z nich poznal Matúše Petroviče (ročník 1985) - borce, kterému jsem podlehl na jakémsi letošním turnaji v Hravém baru. Oba týmy si nechaly prostor pro případné střídání. Oni zjevně pro případ neočekávaných komplikací, my jen tak z plezíru (6)… a mohlo se začít.

Proti Petrovičovi jsem hrál jako na houpačce. Střídal jsem naprosto excelentní momenty, kdy jsem např. v sériích zahrál smeče, o nichž jsem ani netušil, že jsem schopen dát, s chvílemi, kdy jsem hrál jak jelito a dával levné body soupeři. Nakonec se ale přece jen v pěti setech radoval můj sok. Paralelně s tímto zápasem bojoval Jiřina proti malému, černému, z mého pohledu sympatickému Francouzovi Fouanovi (1988). Pohříchu měl ještě jednu vlastnost a sice rychlost – pohybu a hlavně úderů, což dělalo našemu želízku v ohni nemalé potíže a podle toho to taky dopadlo.  Poté Pepa v pěti setech nestačil na nejhratelnějšího německy nadávajícího Slováka(?) Lapšanského (1981), kdy nedokázal využít jeho občasných chyb. Tím pádem byly karty rozdány v tom směru, že prohře podle všeho už unikneme, nicméně 0:10 by to skončit nemuselo.

Ve obou svých dalších zápasech jsem podal celkem slušný výkon, nicméně výsledky byly diametrálně odlišné. S Fouanem jsem ze začátku držel krok, kdy jsem využíval jeho menší dosah paží a v prvním setu jsem dokonce vedl 10:8. Nedokázal jsem to ale dotáhnout a  nekonec až trochu krutě podlehl 0:3. Naopak s Lapšanským jsem měl tak nějak celý zápas pod kontrolou. Těžil jsme s variability svého servisu a pokud jsem udržel trpělivost na uzdě, neslo to své ovoce, takže jsem ho až překvapivě snadno dal. (h5)

Jirka měl den blbec. Proti Petrovičovi nedokázal dotáhnout velice slibně rozehraný zápas a ještě hůř to dopadlo (pro mě překvapivě) i s Lapšanským. Naprosto tragicky mu nevycházela především jeho největší zbraň – dělový křižný bekhend z nalitých míčů. (N)

Pepovy oba zbývající zápasy byly bohužel až příliš snadnou kořistí soupeřů.

Protože zhrzelý Jiřík už neměl chuť do čtyřhry ani nastoupit, takže šanci jsme dostali my s Pepou. Naši soupeři rozhodně nemají 4hru v lásce a dvojici Fouan, Lapšanský nebyla papírová převaha nic platná. Využili jsme větších deblových zkušeností a skóre aspoň trochu upravili do přijatelnější podoby.

Máme za sebou úvodní dvě těžká utkání a už v pondělí proti Ping-Punku se částečně ukáže, jestli do šestky opravdu patříme nebo ne.

Zápis

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil bidi | 04.10.2014 9:27
Skoda tech petisetaku a gratulace za vyhry! Hlavne ctyrhra Vam vychazi na 100%.
Osobní profil jirivedra | 03.10.2014 17:21
No ... jestli na nás ani neposlali svoje nejsilnější hráče (nám známé z loňska), kteří určitě ještě potrénovali, a přesto nás bez problémů smetli, tak je pasuju do role jasného favorita na postup do 5.ligy.
My holt dle očekávání budeme bojovat na opačném konci tabulky - o udržení.

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery