Úvod » Turnaje » Hravý bar na Václavské

Turnaj kategorie B

publikováno 21.06.2014

Milan : 16. místo z 25

Včera se hrál v Hravém baru tradiční turnaj kategorie B, což jsou ti lepší hráči než v kategorii A. Tento turnaj se oproti víkendovým Morenďáckým vyznačuje o poznání pestřejší účastí. Tím pádem si obvykle každý účastník zahraje spoustu zápasů a narazí na soupeře, se kterými ještě nikdy nehrál či dokonce je předtím ani neviděl. 

Základní část se hrála se v šesti skupinách, které byly po čtyřech hráčích s jednou výjimkou, kde bylo včetně Peti Barvínka, který se prý zapomněl předtím jaksi zahrnout do účastníků :-), hráčů 5. Hraje se na dva vítězné sety :-(. První dva z každé skupiny postupují do bojů o 1. až 12. místo (na 3 sety), ale i poražení pak bojují o konečné unmístění (na 2 sety).

V základní skupině jsem měl

  • Švece (BREST 4) - prohrál jsem i přes setbol 0:2
  • Hašu (asi nic nehraje) - nesedl mi jeho spíše obranný styl, zbraň jsem nenašel a 0:2 jsem padl - opět jakési neproměněné setboly
  • Petra Brožka (BREST 7) - s notoricky známým soupeřem jsem předvedl pěkný obrat a po dobrém výkonu ho 2:0 dal

Došlo k paradoxní situaci, kdy jsme měli s Hašou a Brožkem nachlup stejnou bilanci a museli se rozehrávat o umístění v minizápasech do 6 míčků 8-). Tuto část jsem nezvládl - dá se říct naštěstí. Postoupivší Haša si totiž v dalších špílech moc neškrtnul a skončil dvanáctý. Zato mě čekalo šest zápasů s borcema víceméně srovnatelné výkonnosti.

V sedmičlenné skupině jsem skončil druhý s bilancí 4:2. Paraoxně jsem nezvládl zápas s mladým Kotolem, který byl nakonec na turnaji celkově poslední. V prvním setu mě naprosto rozstřílel hlavně z forhendu. Pak jsem mu začal daleko víc sekat do bekhendu, ale ne natolik důsledně, abych dopadl líp než 1:2 :'(. Pak jsem ještě nedal postaršího Karla Fialu z Ořešína D, který mi oplatil jasné porážky z BRESTu. Zjevně se dost zlepšil - většinou pinkal, dělal minimum chyb a dobře vracel smeče. Naopak jsem zvládl 3 dosud neznámé tváře + Fialova spoluhráče Pišla.

Turnaj jsem zakončil celkem jednoznačnou porážkou v boji o 15. místo. A od koho asi tak byla? No jasně že od Peti Brožka ;-)

Škoda, že se nikdo další od nás nepřidal. I pro Švarcíka by to mohlo být zajímavé, páč jeho nedávný přemožitel Lukáš Svoboda skončil až třetí. Finále hráli jacísi neznámí borci - druhý byl mladý Dlask, jméno vítěze si nepamatuju.

Účast na pozápasovém posezení mě trochu zklamala, nicméně s pár věrnými jsem zůstali hodně přes půlnoc (B)(B)(B)(B)(B)

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Svarcik | 23.06.2014 12:45
Oproti předchozímu turnaji zlepšení o 5 míst - gratulace!
Škoda, že jsi nedal alespoň set Ríšovi Švecovi...to je nyní jedna z hlavních hvězd KrPole ;-)
Osobní profil bidi | 23.06.2014 12:11
Velka gratulace z Brozka!

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery